Social media content

Wytske & Anja
We werken nog onder de naam ikbenanja.nl, maar zijn inmiddels Wytske & Anja, content makers in woord en beeld. ikbenanja is een journalisten-duo met ervaring in papieren, online- en video-journalistiek. We zitten vol creatieve ideeën die we gebruiken om verhalen te maken zodat je zichtbaar, toegankelijk en laagdrempelig bereikbaar bent voor de doelgroep.*

Onze kracht en affiniteit ligt bij maatschappelijk betrokken organisaties; hulpverlening, welzijn, goede doelen enANBI stichtingen. Als we geloven in de boodschap die we uitdragen zijn we op ons best.
Kijk voor voorbeelden op de socials van @‌quietilburg en @‌stichtingdeherberg.

Pakketten
We hebben drie pakketten, maar we zijn flexibel, variaties zijn bespreekbaar.

Pakket 1: € 250 per maand – minimaal 6 maanden
drie berichten per maand op zowel Facebook als Instagram en één bericht op LinkedIN. Daarnaast streven we naar één video per zes weken.

Pakket 2: € 450 per maand – minimaal 6 maanden
zes berichten per maand op zowel Facebook en Instagram, twee per maand op LinkedIN. Daarnaast streven we naar één video per zes weken

Pakket 3: € 600 per maand – minimaal 6 maanden
negen berichten per maand op zowel Facebook en Instagram, drie per maand op LinkedIN. Daarnaast streven we naar één video per zes weken

De minimale afname is zes maanden. Dit is nodig om een degelijke strategie uit te zetten. Voor alle pakketten geldt dat we reageren op reacties van volgers. We streven naar het krijgen van meer volgers en houden daarom in de gaten welke berichten goed scoren. Onze strategie passen we hierop aan.

Onze werkwijze
Wij maken een contentkalender met onderwerpen per week. Voor de inhoud overleggen we regelmatig met medewerkers van jouw organisatie. Wij schrijven de posts en zorgen voor passende (stock)foto’s. Mochten er medewerkers zijn die willen vloggen of filmen, dan kunnen wij de video’s editen en vormgeven.

We zijn flexibel, variaties op deze werkwijze zijn altijd bespreekbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld afspreken dat wij een strategie opzetten en ondertussen enkele medewerkers trainen om het zelf over te nemen.

Meer weten?
Mail, app of bel:
socials@ikbenanja.nl06-10717138